Известие

Collapse
No announcement yet.

лампички за централна конзола 156- от къде

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• лампички за централна конзола 156- от къде

Здравейте колеги, бихте ли ме упътили от къде мога да си купя лампите за централната конзола на 156? Днес ходих до магазина на Стамболийски и до един магазин в Люлин, а също така и в AUTOSTAR, но никъде ги няма...
    Предварително Ви благодаря
    Алфа Ромео 156 1.8 ТС

Здравей колега, провери в магазина на АХМ. Съдейки от района в който си търсил AXМ в Люлин би трябвало да ти е наблизо, друг въпрос е дали ги имат в момента (ето и един линк http://axm-auto.com/access.php?access_cat_id=18). Аз лично последно купувах такива крушки от един магазин за авточасти на Бош, бяха около 70-80 стотинки бройката
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2002

Comment

Мерси колега. Още утре ще проверя. Не го знаех тоя магазин...
      Алфа Ромео 156 1.8 ТС

Comment

Първоначално публикувано от jinkata Покажи съобщение
        Здравейте колеги, бихте ли ме упътили от къде мога да си купя лампите за централната конзола на 156? Днес ходих до магазина на Стамболийски и до един магазин в Люлин, а също така и в AUTOSTAR, но никъде ги няма...
        Предварително Ви благодаря
        T&N car

Comment

От Александър Ауто купувах по 50 ст. бройката миналата седмица.
          Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
            От Александър Ауто купувах по 50 ст. бройката миналата седмица.
            Ха! Кви са тия цени! Днес на едното място ми обявиха 16лв., а на другото 31лв, но нямали, защото били много скъпи и съответно непродаваеми...
            Алфа Ромео 156 1.8 ТС

Comment

това са цени за оригинални крушки,цените които ти казват колегите са за крушки като на километража и оборотомера,те се запояват и спестяваш много пари така,отиваш с конзолата и крушките в телевизионен сервиз и така

---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:58 ----------

а ето и как се сваля конзолата
              http://www.alfa156.net/tech/bulbs/fr...solebulbs.html
              алфа ромео 156 1.8 тс -на части
              алфа ромео 164 2.0тс -на части
              нисан примера п10 1,6 16в хечбек
              sigpic

Comment

Нищо не съм запоявал. Свалят се пластмасовите куплунзи, свалят се старите и се поставят новите крушки.
                Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                  това са цени за оригинални крушки,цените които ти казват колегите са за крушки като на километража и оборотомера,те се запояват и спестяваш много пари така,отиваш с конзолата и крушките в телевизионен сервиз и така

---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:58 ----------

а ето и как се сваля конзолата
                  http://www.alfa156.net/tech/bulbs/fr...solebulbs.html
                  Мерси колега, това упражнение го правих днес след обяд, като си мислех, че въпросните крушки ги има навсякъде. Утре явно ще го повторя...
                  Алфа Ромео 156 1.8 ТС

Comment

Аз си купих от магазин за автоаксесоари 1 лв/бр. за мен иначе бяха по 1,60лв/бр.
                    Alfa 156, 2.0 TS
                    VW Vento 1.8- Бившата
                    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

днес си купих 1бр. от Александър Ауто - 23.00лв. Изобщо не отвориха дума за някакъв друг(по- тънък) вариант. Въпреки това съм доволен, щото това ме дразнеше от доста време
                      Алфа Ромео 156 1.8 ТС

Comment

23 лева?!? Здраво си се минал. Ама те утре ще ти продадат щипки за корите на вратите по 10 лева/бройката
                        Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                        Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                        Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                        Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                          23 лева?!? Здраво си се минал. Ама те утре ще ти продадат щипки за корите на вратите по 10 лева/бройката
                          Казвай бързо от къде и по колко. Да знам за да не се мина другия път.
                          Алфа Ромео 156 1.8 ТС

Comment

Първоначално публикувано от jinkata Покажи съобщение
                            днес си купих 1бр. от Александър Ауто - 23.00лв. Изобщо не отвориха дума за някакъв друг(по- тънък) вариант. Въпреки това съм доволен, щото това ме дразнеше от доста време
                            23лв. тва са щипки и крушки за на половиния форум колите...
                            156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                              23лв. тва са щипки и крушки за на половиния форум колите...
                              Ако не съм успял да помогна на себе си, то поне се радвам, че ти е забавно на мой гръб. Все си мислех, че този форум е направен за да можем взаимно да си помагаме в проблеми свързани с общия НИ интерес. Предполагам, че щом ти е толкова забавно никога не са те МИНАВАЛИ. Но... никога не е късно това да се случи. Поздрави...
                              Алфа Ромео 156 1.8 ТС

Comment

Working...
                              X